http://www.tva.nl/images/empty.gif
http://www.tva.nl/images/empty.gif

http://www.tva.nl/images/empty.gif

De consultancy activiteiten van TVA vinden plaats vanuit TVA developments. De onderneming is In 1990 opgericht door Ton van Asseldonk, en is in de negentiger jaren snel gegroeid. In deze 10 jaar is ze een pionier geworden op het gebied van vernieuwend denken in bedrijfsprocessen rond om het thema “Massa-Individualisering”. Naast de langdurige relatie met Albert Heijn, met wie een groot gedeelte van de theorie ontwikkeling  en implementatie ervaring heeft plaatsgevonden, heeft TVA  developments grote projecten gedaan voor vele organisaties in retail, banken, verzekeringen en overheden. Voorbeelden hiervan zijn  Albert Heijn/Ahold,  AEGON, HEMA, Rabobank, Shell Retail, Schiphol Group, ASML Lithography, Schiphol Group
 
Het grootste gedeelte van dit werk is vertrouwelijk maar delen zijn gepubliceerd. U vindt deze onder de sectie massa individualisering.
 
Vanaf 2000 is het accent meer verschoven naar onderzoek naar de toepassing van complexe systemen op grootschalige organisatie vraagstukken. Op beperkte schaal doet de onderneming nog consultancy, maar een deel van de expertise wordt ook in bestuurlijke zin ingezet ten behoeve van onderwijs, zorg, cultuur en duurzaamheid. Ook hiervan vindt u op deze website voorbeelden en illustraties.  
 http://www.tva.nl/images/empty.gif